В центъра на град Мелитопол е избухнал взрив

Това съобщиха назначените от Русия власти в украинския град
23 сеп 2022 09:05, Елка Василева
18
В центъра на град Мелитопол е избухнал взрив
Снимка: архив, БГНЕС

Взрив в избухна в центъра на Мелитопол. Това съобщи пресслужбата на назначените от Русия власти в града, цитирани от ТАСС.

Още по темата
"В центъра на Мелитопол. Информацията се уточнява", посочи пресслужбата.

На този фон днес четири района на Украйна, намиращи се под руски контрол, се готвят да произведат референдуми за присъединяване към Русия - гласувания, които бяха масово осъдени на Запад като нелегитимни и прелюдия към анексирането им, отбелязва Ройтерс.

Намеренията за организиране на референдумите бяха обявени във вторник от назначените от Русия власти в тези региони, а произвеждането им е предизвикателство към Запада, което може още повече да изостри военния конфликт в Украйна.

Смята се, че резултатите от гласуванията още отсега са ясни и че ще бъдат в полза на анексирането от Русия.

Украйна и съюзниците ѝ дадоха да се разбере, че няма да ги признаят.

Гласуването Луганска, Донецка, Херсонска и Запорожка област, които представляват около 15 процента от украинската територия, се очаква да продължи няколко дни, от днес до вторник.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
След Майдана преди 1 година
След майдана минаха още едни избори. Украйна не иска руснаците да и се месят! Украйна избра ЕС и НАТО!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото повикало такова се обадило, запада не признавал, а признава Майдана.
13
1
 
1
 
! Отговори
Тоя Ще плаща Покера преди 1 година
Първата новина след присъединяването на ДНР, ЛНР ХНР и ЗНР към Руската федерация, от Днепър ще бъде извадено зелното киевски тяло на един безпределенидиотиубиец. Над 10 майки, още толко бащи и 2 по толко деца ще му потърсят сметката за избитите си синове, братя, съпрузи и бащи. Ще го разчекнат. Украинците са светли и честни хора. Атаманите им сазапребиване. Анатема *** отстъпил 20% от УКР територияна РФ, прогонил на 15 мильона УКР граждани в емиграция. разпродал всичко и оффшорирал се
12
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 7. И кое ще е различното след тези фалшиви референдуми под дулото на автоматите? Че те украинците нали и досега обстрелваха и Крим и дори градове в русия като Белгород. Нищо няма да се случи, просията се разпада
11
3
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До щурец. Това е изключително гнусна подла тактика на русия. Но нищо от това, което си написал, няма да се случи. С ***...кин и неговия режим е свършено. Какво искаш да ни кажеш с глу.павия си прокремълски коментар - че путььо досега не е искал да смаже цяла Украйна ли?
10
9
 
9
 
! Отговори
joe преди 1 година
Ако ги анексират, Украйна да подава незабавно молба за членство в НАТО
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БАНко . Чети, преди пишеш. Информацията идва от руска страна.
8
17
 
20
 
! Отговори
Щурец преди 1 година
В пониделник тези 4 области ще бъдат официално в състава на Руската федерация. При следващ такъв терористичен акт Русия ще обяви война на Украйна и тогава жална им хохлова майка! Ще им се иска СВО да беше си останала такава.
7
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото от днес започват референдумите. Затова укрофашистите ще продължат да тероризират хората. Докато регионите не станат Русия, след това ще е различно.
6
9
 
6
 
! Отговори
москва преди 1 година
хаах руснаците и пръскачли ли ползват за да воюват...тия са голям смях
5
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей така от само себе си ли е избухнал този взрив? А може би укрите стрелят? Това го правят от 2014г. , но вие все още не може да забележите.
4
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички руслямците трябва да бъдат избити зверски. До 8то коляно. За тукашните им слуги си имаме обичай. Разпъването между 4 коня.
3
4
 
2
 
! Отговори
МВР СРС ПОЗОР преди 1 година
МВР гледат голи мъже Българи с СРС техника по нареждане на Главният Прокурор Иван Гешев в Бобов дол за радост на местните роми !
2
19
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА САМО ЗАГЛАВИЕТО Е ВЯРНО !!! КОЙ Е СТРЕЛЯЛ , КОЛКО СА УБИТИ И РАНЕНИ , ЗАЩО ЗЕЛЬО СТРЕЛЯ ПО ОСВОБОДЕНИ ГРАДОВЕ ???
1
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Референдум направен с армия? Хахахаххаа пълна пародия.. това е чиста кражба на земя . Само атака и напред докато напуснат държавата ви! Ако трябва и 100г